Dermatoloog
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
05 September 2009 | Malta, Valletta
Dag lieve allemaal,
Woensdag avond mocht ik dan eindelijk maar toch naar de dermatoloog! Ik had aan Andre ( Assistent barsmanager) gevragd of ik woensdag om 4 uur weg mocht, geen probleem hij zou het wel even doorgeven aan Etienne. Ik kwam woensdagochtend werken, vraag ik aan Etienne of hij het had gehoord, zegt die nee ik weet van niks, heeft Andre gezegdt dat het mocht? Ik zeg ja en ik had ook nog met david overlegd. Nou oke dan moet het maar. Ik dacht echt alsof ik er wat aan kan doen dat jullie niet communiceren!
Eenmaal thuis, kreeg ik te horen dat Nicole en Ik alleen heen moesten, die man zou ons brengen maar verder zou er niemand mee gaan. Beetje jammer.. Gelukkig was de dermatoloog erg aardig. Ze hadden mijn achternaam Groningen gemaakt, dus was ik Miss Groningen;) Ze hadden er beter famous van kunnen maken;). Maar die dermatoloog was erg slim, en zei: Groningen is toch een plaats in nederland? Dus ik vertelde dat ze het hadden verwisseld.. vond die wel een mooie grap;) Maar uit eindelijk blijken de bulten dus te komen van mijn koortslip, maar een reactie erop. waarschijnlijk door de creme die ik er voor heb gekregen ofzo. Nu zit ik weer aan de pillen voor 2 weken, aan de zalf, en mag een week niet werken.
Bekijk ik net mijn rooster, ben ik nog tot volgende week zondag vrij. Wel lekker, Maar ik werk toch liever, heb hier onderhand alles wel gezien, en wat ik nog niet gezien heb ga ik lekker doen als Wim hier is:) Jullie verklaren me vast voor gek, maar ik werk toch liever!
Over 16 dagen komt mien laiverd! Heb al een hotel geboekt, dus komt helemaal goed. Heb er echt zin in, nog even een weekje lekker vakantie! En dan Woensdag 30 September om 11:15 weer heerlijk geland op schiphol! Ik verwacht spandoeken;)
Ik heb bijna alle verjaardagskaartjes denkt ik. Van Taante Ginie, Tante Gretel mis ik zowiezo nog, Manon jou kaartje is er ook nog niet.. Papa & Mama, Maaike & Hylbert, Erik & Kendre, Oma, Felix & Hennie, Fam Dijkema, Denice & Hans en Marijke jullie kaartjes zijn al aangekomen! Erg lief en leuk!
Verder zijn we gisteren betrapt bij het hotel waar mamma en pappa sliepen. We gingen daar altijd zwemmen omdat je daar heel makkelijk binnen kon komen. Angelique, Denice, Nicole en ik waren allemaal vrij gisteren, dus wij erheen. Liepen we langs het zwembad, Kwam een man van de receptie en het zwembad ons achterna: HELLO HELLO EXCUSE ME! HELLO! Wij stug doorlopen. ARE YOU STAYING IN THE HOTEL?! Dus ik zeg ja 7325 ( Pappa & Mamma's kamernummer) CAN WE SEE THE CARD! Wij zo ja halen we wel even op, toen zijn we snel gevlucht:P En zijn we maar gaan waterfietsen, wat ook erg leuk was!
Verder heb ik niet zoveel bijzonders, het is hier nog steeds vrij warm, hopen dat er nog een lekkere week met regen komt! We zullen het zien, you'll never know;)
Liefs en Dikke kus!
Laura
Liefs en Dikke kus!
Laura
05 September 2009 - 12:08
Maartje:
miss Grunn! :D
sjonge je bent nu al wel heeul lang weg hoor! niks niet leuk. Maar goed het duurt nou gelukkig niet meer zolang :D
maar trouwens. mijn kaartje er ook nog niet?:( was niet heel boeiend verder, maar toch één voor je verzameling dacht ik zo! haha nouja misschien duurt dat ook wel heel lang, Malta is wel ver natuurlijk ;)
Nog even volhouden schattie!
Lieb dich xxx -
05 September 2009 - 15:44
Tjitske:
Heeeeey!!!
Mijn kaartje is der ook nog niet hoor....... Had ik zeker weten niet vergeten ;)
Verder suc-6 nog ff!! Nog maar dikke twee week en dan is Wim der al!
-x- -
06 September 2009 - 12:22
Ginie:
Hoi Nichie,
Hier alles goed hoor, Fijn dat er nu wat aan je handen wordt gedaan.
Nog even volhouden en dan over 24 lekker weer thuis.
Oja en wat die spandoeken betreft op Schiphol moet ik helaas verstek laten gaan.
Zet hem op nog even en tot gauw.
Liefs,knuffel en dikke kus van ons.
Taante -
07 September 2009 - 19:24
Marijke:
Hee meid!
Wat fijn dat je nu weet wat die bultjes zijn!
Wel vervelend dat je week niet kan werken, ik snap je wel dat je liever werkt anders duren de dagen alleen maar langer! Maar nog paar dagen en dan is Wim bij je en daarna kom je weer gezellig naar Kruidvat!!
Succes nog even ik denk aan je
Veel liefs Marijke